Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken
Download als een iCal bestand
VCR Introductieavond
Zondag 03 September 2017, 18:30 - 22:00
Hits : 283
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact Eric Hoogenboom (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Uitnodiging VCR Introductieavond LAPL/PPL

Deze avond organiseert de VCR weer een introductieavond voor alle nieuwe leerlingen van de LAPL en PPL opleiding. De doelstelling van deze avond is nieuwe leerlingen meer achtergrond informatie te geven over de opleiding en de club. Tevens kunnen nieuwe leerlingen kennismaken met het bestuur, de aanwezige instructeurs en natuurlijk ook met elkaar. De introductieavond is een initiatief van de Vliegclub Rotterdam bedoeld om nieuwe leden een betere start binnen de opleiding en club te geven en optimaal te starten met de weg naar het vliegbrevet.

Voor wie?

De VCR Introductieavond is bedoeld voor alle nieuwe leerlingen die recent gestart zijn (ook met proeflespakket) of binnenkort willen starten met de LAPL of PPL opleiding. Mocht je al langer les volgen dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Echter zullen behandelde onderwerpen wellicht minder relevant zijn omdat deze al mogelijk als onderdeel van de opleiding zijn behandeld.

Wat kun je verwachten?

Er zal een presentatie worden verzorgd waarbij we een aantal onderwerpen zullen behandelen rond de vliegopleiding waardoor je hiermee een vliegende start kunt maken. Zo wordt stilgestaan bij de opbouw van de praktijkopleiding, de verschillende aspecten van de theorieopleiding en praktische zaken zoals de medische keuring en benodigde studiematerialen. Daarnaast krijg je uitleg over het reilen en zeilen van de vliegclub.

Halverwege de presentatie is er een pauze waarin er iets te eten en te drinken wordt verzorgd. Natuurlijk is er veel ruimte om vragen te stellen en om die avond rond te kijken op de club en bij de vliegtuigen. Tevens is er de mogelijkheid om na afloop nog even gezellig na te praten aan de bar.

Kosten?

Deelname aan de VCR Introductieavond is gratis (drankjes na afloop aan de bar zijn voor eigen rekening).

Aanmelden?

Aanmelden kan via de e-mail of bij de balie van de vliegclub.

Vragen?

Bij vragen over de VCR Introductieavond kun je contact op nemen met Eric Hoogenboom (tel. 06-25030922,
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Locatie Vliegclub Rotterdam

Login Form