Komt u gezellig met ons meevliegen? Neem altijd uw paspoort of ID kaart mee!

.

Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken
Download als een iCal bestand
Nachtvliegen
Dinsdag 19 Februari 2019, 17:00 - 22:00
Hits : 486
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nachtvliegen is bij de VCR een traditie die garant staat voor een unieke ervaring voor de deelnemers. Omdat 2019 niet in dit rijtje mag ontbreken organiseren wij op dinsdag 19 februari  weer een avond nachtvliegen.

Het doel is om je onder weersomstandigheden die vliegen op zicht - dus met visuele referentie - mogelijk maken, kennis te laten maken met aspecten van het nachtvliegen. We beginnen om 17:00 uur met een klassikale briefing over nachtvliegen en om 18:00 uur gaan we de lucht in onder begeleiding van de instructeurs. Hou er wel rekening mee dat nachtvliegen zéér weersafhankelijk is. Bij onvoldoende weerscondities wordt er geannuleerd en een nieuwe datum geprikt. Op dit moment is de uitwijkdatum vastgesteld op zaterdag 23 februari.

 

Voor vliegers die de NQ (Night Qualification) opleiding - vijf uur nachtvliegen - nog niet hebben gevolgd een extra reden om nachtvliegen eens zelf te ervaren.

Zowel gebrevetteerde vliegers als leerling vliegers op solo niveau zijn van harte welkom. Echter, omdat de capaciteit beperkt is (we hebben ruimte voor max 16 vliegers) zullen we voorrang geven aan gebrevetteerde vliegers die nog niet eerder hebben meegedaan aan het nachtvliegen.

Reken per vlieger op een vluchtduur van circa 25 minuten. Voor vliegtijd en landing gelden de gebruikelijke tarieven en voor instructie zijn de kosten €25,- per deelnemer.

Geef je zo snel mogelijk op want vol is vol. Je kunt je aanmelden door dit formuliertje even in te vullen: Aanmeldformulier VFR Nachtvliegen

Je ontvangt daarna bericht of deelname mogelijk is en de indeling van de deelnemers.

LET OP : je inschrijving willen we graag uiterlijk vrijdagavond 25 januari om 20:00 hebben.

Met vriendelijke groet,

Richard Legué en Hans Sinnige.

logo vcr2017

Login Form