Komt u gezellig met ons meevliegen? Neem altijd uw paspoort of ID kaart mee!

.

Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken
Download als een iCal bestand
VCR Introductieavond LAPL/PPL
Dinsdag 10 December 2019, 19:30 - 21:30
Hits : 145
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 10 december organiseert de VCR weer een LAPL/PPL introductieavond. Tijdens deze avond geven we je de nodige informatie over de vliegopleiding en de vliegclub en kun je in een informele setting kennis maken met elkaar.

Voor wie?
De VCR Introductieavond is speciaal bedoeld voor leerlingen die recent gestart zijn (tot 10 uur praktijkervaring) en voor degenen die op de contactlijst staan. Mocht je al langer in opleiding zijn en deze avond toch willen bijwonen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom; houdt er dan wel rekening mee dat behandelde onderwerpen wellicht niet nieuw zijn voor je en dus minder relevant.

Wat kun je verwachten?
We zullen uitleggen hoe de praktijk- en de theorieopleiding eruit ziet en met welke praktische zaken je te maken krijgt op weg naar je brevet, zoals de medische keuring, de benodigde studiematerialen, het aanvragen van een (theorie)examen, etc. Kortom een avond vol nuttige wetenswaardigheden. Uiteraard is er genoeg gelegenheid om vragen te stellen en kan je na afloop nog gezellig napraten met elkaar aan de bar.

Datum en aanmelden?
10 december van 19:30 tot 21:30 uur. 
Ben je erbij? Graag even aanmelden via dit formulier vóór 1 december aanstaande.

Vragen?
Voor vragen over de VCR Introductieavond kun je contact op nemen met Mark de Groot (tel. 06-12795637, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

logo vcr2017

Login Form