Komt u gezellig met ons meevliegen? Neem altijd uw paspoort of ID kaart mee!

Open dag 2019 : zaterdag 15 juni

Op zaterdag 15 juni is het zover: wij openen onze deuren voor alle geïnteresseerden, onze leden, buren en hun families!

Vanaf 8.30-14.00 uur bestaat weer de mogelijkheid om het vliegen even zelf te proberen: na een korte theorieles bij de eerste koffie van de dag gaan de deelnemers samen met een instructeur vliegen, bij een tweede rondje kan je dan leuk meeluisteren of gewoon van het uitzicht genieten.

Knop inschrijfform

Wij sluiten dit deel af met een kleine lunch en verdere informatie over de opleiding en ons gezellige clubleven. Wil je alleen maar kijken en een leuke dag met de familie hebben? Kom dan vanaf 13.30h langs om de fly by van ons formatieteam te bewonderen, met aanwezige piloten en leerlingen te praten, in de VCR bioscoop te ontdekken wat wij zo doen op onze vluchten of een drankje op het terras te nemen-geniet gewoon van ons gezellige clubleven. Als je toch nog de lucht in wil, kan dit s'middags ook, maar dan vlieg je niet zelf. Je kan dan zelf wel enorm genieten vannhet uitzicht bij een klein rondje over de Maasvlakte en de Nieuwe Waterweg met één van onze instructeurs!

Toegang tot de open dag is vrij, wil je deelnemen aan de vliegintroductie kan dit al voor slechts 189,- euro, waarbij een heerlijke lunch is inbegrepen!

Voor de kinderen is ook gezorgd: die genieten in de tussentijd van een springkussen of kunnen in de knutselhoek kleurplaten maken.

Het programma is nog niet helemaal definitief dus houd de site in de gaten!

Om de dag gezellig af te sluiten in onze echte club atmosfeer verzorgen Gwyneth en Lex hun inmiddels legendarisch saté's!

Schrijf je hiervoor even in op de club of via de balie!

Wij kijken ernaar uit jullie op zaterdag 15 juni te zien!

De organisatiecrew Open Dag 2019

logo vcr2017