Komt u gezellig met ons meevliegen? Neem altijd uw paspoort of ID kaart mee!

.

Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken
Download als een iCal bestand
Introductie avond
Woensdag 04 Maart 2020, 19:30 - 21:30
Hits : 395
door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op 4 maart organiseert de VCR namelijk weer een LAPL/PPL introductieavond. Tijdens deze avond geven we je de nodige informatie over de vliegopleiding en de vliegclub en kun je in een informele setting kennis maken met elkaar. 

Wat kun je verwachten?
We zullen uitleggen hoe de praktijk- en de theorieopleiding eruit ziet en met welke praktische zaken je te maken krijgt op weg naar je brevet, zoals de medische keuring, de benodigde studiematerialen, het aanvragen van een (theorie)examen, etc. Kortom een avond vol nuttige wetenswaardigheden. Uiteraard is er genoeg gelegenheid om vragen te stellen en kan je na afloop nog gezellig napraten met elkaar aan de bar. Verzoek is wel om je even in te schrijven.

Voor wie?
De VCR Introductieavond is speciaal bedoeld voor leerlingen die recent gestart zijn (tot 10 uur praktijkervaring) en voor degenen die op de contactlijst staan. Mocht je al langer in opleiding zijn en deze avond toch willen bijwonen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom; houd er dan wel rekening mee dat behandelde onderwerpen wellicht niet nieuw zijn voor je en dus minder relevant.

Datum en aanmelden?
4 maart 2020 van 19:30 tot 21:30 uur. 
Ben je erbij? Graag even aanmelden via het formulier vóór 1 maart aanstaande. 

logo vcr2017

Login Form