Komt u gezellig met ons meevliegen? Neem altijd uw paspoort of ID kaart mee!

.

Proefpakket

3 volledige vlieglessen van 45 minuten in een Robin DR400 inclusief instructeur
Verkoopprijs: € 799,00
Verkoopprijs zonder BTW: € 660,30
Bedrag BTW€ 138,70
Beschrijving

PROEFLES

Altijd al zelf willen vliegen maar nooit de stap genomen? Met een proefles ontdekt u eenvoudig of een vliegopleiding iets voor u is. Voor maar 229 euro maakt u in 45 minuten kennis met de vliegopleiding van de Vliegclub Rotterdam. U krijgt les van een professionele instructeur, die u op plezierige wijze wegwijs maakt in deze wondere wereld. Een les is opgebouwd uit een briefing, de eigenlijke vliegles en een de-briefing. Na de start neemt u direct controle over het vliegtuig. Tijdens het vliegen maakt u naast het vliegen kennis met navigeren en communiceren met Rotterdam Tower.

De proefles bestaat uit 1 vliegles inclusief briefing, een vlucht van ca 35 minuten vliegen, 1 start en landing op Rotterdam Airport en een debriefing na afloop. U kunt gratis 1 passagier meenemen. Natuurlijk adviseren wij over een eventuele vervolgopleiding.

GEEF EEN VLIEGLES CADEAU

Wilt u iemand verrassen met een bijzondere ervaring, voor bijvoorbeeld zijn of haar verjaardag, dan kunt u een proefles natuurlijk ook cadeau geven.

MEER INFORMATIE

Download hier de folder om het rustig nog allemaal eens door te lezen. Ook beschikbaar in het Engels

PROEFPAKKET

Weet u al dat u de vliegopleiding wilt gaan volgen en wilt u vrijblijvend kennis maken met de Vliegclub Rotterdam dan is het proefpakket iets voor u. Het pakket bestaat uit 3 volledige lessen die meetellen in de totale opleiding. Wanneer u besluit verder te gaan met de opleiding tellen vlieguren en lessen dus gewoon mee. U verliest geen (vlieg)tijd en geld!

In het proefpakket zijn 3 volledige vlieglessen van 45 minuten in een Robin DR400 inclusief instructeur inbegrepen, per les bestaande uit:

  • Briefing
  • Start op Rotterdam Airport
  • Landing op Rotterdam Airport
  • De-briefing
  • Advies voor vervolgopleiding

Bel nu met 010-4153353 of stuur een email voor uw eerste les

logo vcr2017

Login Form