Komt u gezellig met ons meevliegen? Neem altijd uw paspoort of ID kaart mee!

.

Lid worden

GROOTSTE EN GEZELLIGSTE VLIEGCLUB VAN NEDERLAND

Sinds 1963 maakt de Vliegclub Rotterdam (VCR) het voor haar leden mogelijk om te vliegen. Vandaag de dag is de VCR met zo’n 600 leden de grootste en meest actieve vliegclub van Nederland en tevens een van de grootste en meest ervaren opleiders voor privé vliegopleidingen. Reeds vele honderden vliegers gingen voor en zetten hun eerste stappen in de luchtvaart via de VCR.
Hiertoe beschikt de club over een eigen vloot voor haar gebrevetteerde leden, maar verzorgt zij ook vlieglessen voor leerling-vliegers. Meerdere malen per jaar organiseert de VCR geheel in eigen huis de praktijk en theorieopleidingen die benodigd zijn voor het vliegbrevet. Daardoor kan ieder gewenst moment met de vliegopleiding worden gestart.

DE VLIEGCLUB VAN DE RANDSTAD

Of je nu in Rotterdam, Den Haag of Amsterdam woont, de VCR is de vliegclub voor jou. Met haar eigen vloot, faciliteiten en officieel erkende Approved Training Organization op Rotterdam The Hague Airport heeft de VCR een unieke plek voor haar leden gecreëerd om de vliegsport te beoefenen. Daarnaast biedt de vereniging naast het vliegen ook veel gezelligheid door de verschillende evenementen en activiteiten die gedurende het jaar worden georganiseerd.

Lees meer over wat de Vliegclub Rotterdam te bieden heeft voor diegenen die willen leren vliegen en gebrevetteerde vliegers. Of maak kennis met de club en bezoek ons op Rotterdam The Hague Airport.

LID WORDEN?

De Vliegclub Rotterdam is een actieve club die veel onderneemt zoals meerdaagse clubvluchten naar het buitenland, Touch en Go Dagen, Safety seminars, rallyes, of gewoon aan de bar gezellig kletsen over vliegavvonturen. Al sj de opleiding volgt bij VCR, ben je lid van de club. En natuurlijk ben je ook van hartelij welkom om lid te worden als je al gebrevetteerd bent!

Kom langs op de club voor meer informatie of bel ons.

logo vcr2017

Login Form