Komt u gezellig met ons meevliegen? Neem altijd uw paspoort of ID kaart mee!

.

Prive opleidingen

Kies een vliegopleiding met bewezen succes

De Vliegclub Rotterdam heeft ruim 45 jaar ervaring met het opleiden van piloten. Alle benodigde vlieglessen en cursussen bieden wij onder 1 dak aan. Per jaar kiezen meer dan 30 leerling-vliegers voor de PPL opleiding bij de Vliegclub Rotterdam (VCR). Daarmee zijn wij een van de meest ervaren en complete non-profit opleiders van Nederland. Je kiest bij de VCR voor een vliegopleiding met bewezen succes. 90% van onze leerlingen slaagt in 1 keer voor het praktijkexamen.

Leer vliegen op het hoogste niveau

Vliegen vanaf het tweede vliegveld van Nederland tussen de professionele luchtvaart betekent dat je direct op hoog niveau leert vliegen. Maar vliegerschap staat niet alleen bovenaan tijdens de opleiding, ook daarna zorgen wij ervoor dat je een betere piloot wordt door aanvullende opleidingen, ratings en vliegactiviteiten. Als Approved Training Organization voldoet de VCR aan de hoge eisen om ook beroepsopleidingen te mogen aanbieden. Voor de PPL opleiding profiteer je hiervan mee.

Kies voor een opleiding op maat

Jij bepaalt hoe jouw opleiding eruit ziet. Starten met de opleiding kan op ieder gewenst moment mede door het ruime aanbod van theoriecursussen. Door de ruime keuze uit de diverse en moderne vloot doe je brede ervaring op met verschillende vliegtuigtypen. Het tempo van de opleiding bepaal je zelf, of je nu in een half jaar of in twee jaar wilt leren vliegen. Je kiest zelf uit ruim 20 instructeurs zodat er een optimale klik bestaat tussen instructeur en leerling-vlieger. De mogelijkheid om bij meerdere instructeurs te vliegen zorgt voor bredere coaching tijdens de opleiding.

Word lid van de meest actieve en gezellige vliegclub van Nederland

Het brevet is niet het einddoel maar juist het begin van jouw vliegcarrière. Met ruim 600 leden is de Vliegclub Rotterdam een van de meest actieve vliegverenigingen van Nederland. Vanaf de start van de opleiding kun je direct deelnemen aan de vele activiteiten die de club organiseert. Maar ook na de opleiding kun deze mooie hobby blijven beoefenen tussen andere luchtvaartfans.

Testimonial

Lees hier hoe Danny zijn opleiding ervaren heeft bij Vliegclub Rotterdam


Danny

logo vcr2017

Login Form