Komt u gezellig met ons meevliegen? Neem altijd uw paspoort of ID kaart mee!

  • Home
  • Proef vliegles - Vliegbrevet halen

 

PROEFLES

Altijd al zelf willen vliegen maar nooit de stap genomen? Met een proefles ontdekt u eenvoudig of een vliegopleiding iets voor u is. Voor maar 229 euro maakt u in 40 minuten kennis met de vliegopleiding van de Vliegclub Rotterdam. U krijgt les van een professionele instructeur, die u op plezierige wijze wegwijs maakt in deze wondere wereld. Een les is opgebouwd uit een briefing, de eigenlijke vliegles en een de-briefing. Na de start neemt u direct controle over het vliegtuig. Tijdens het vliegen maakt u naast het vliegen kennis met navigeren en communiceren met Rotterdam Tower.

De proefles bestaat uit 1 vliegles inclusief briefing, een vlucht van ca 40 minuten vliegen, 1 start en landing op Rotterdam Airport en een debriefing na afloop. U kunt gratis 1 passagier meenemen. Natuurlijk adviseren wij over een eventuele vervolgopleiding.

GEEF EEN VLIEGLES CADEAU

Wilt u iemand verrassen met een bijzondere ervaring, voor bijvoorbeeld zijn of haar verjaardag, dan kunt u een proefles natuurlijk ook cadeau geven.

MEER INFORMATIE

Download hier de folder om het rustig nog allemaal eens door te lezen. Ook beschikbaar in het Engels

PROEFPAKKET

Weet u al dat u de vliegopleiding wilt gaan volgen en wilt u vrijblijvend kennis maken met de Vliegclub Rotterdam dan is het proefpakket iets voor u. Het pakket bestaat uit 3 volledige lessen die meetellen in de totale opleiding. Wanneer u besluit verder te gaan met de opleiding tellen vlieguren en lessen dus gewoon mee. U verliest geen (vlieg)tijd en geld!

In het proefpakket zijn 3 volledige vlieglessen van 45 minuten in een Robin DR400 inclusief instructeur inbegrepen, per les bestaande uit:

  • Briefing
  • Start op Rotterdam Airport
  • Landing op Rotterdam Airport
  • De-briefing
  • Advies voor vervolgopleiding

Voor dit pakket geldt een speciaal actietarief van slechts 699 euro.

BOEK NU

Bel nu met 010-4153353 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor uw eerste les. Mocht u vooraf meer informatie willen dan bent u altijd welkom op de vliegclub. Als u van te voren belt zorgen wij dat er iemand u te woord kan staan voor al uw vragen rond de vliegopleiding.

 

Meer informatie

We hebben alles nog een keer voor je op een rijtje gezet in een handige folder. Je vindt hier de Nederlandse en Engelse versie

 

 

Testimonial

Lees hier hoe Danny zijn opleiding ervaren heeft bij Vliegclub Rotterdam


Danny

logo vcr2017

Login Form